nlen

Opslag Tank Inspecties

Bij het opslaan van gevaarlijke stoffen is het verminderen van het risico op lekkage van vitaal belang. Opslagtankcorrosie kan milieuverontreiniging en verliezen veroorzaken. Dientengevolge, moet u de veiligheid en betrouwbaarheid van uw tanks waarborgen. Onze inspectie-, audit- en kalibratiediensten helpen u om rampen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw opslagtanks aan alle relevante voorschriften voldoen.

Waarom gebruik maken van Inspectie-, audit- en kalibratiediensten voor opslagtanks van J&J?
Onze inspecteurs zijn gekwalificeerd volgens EEMUA 159 niveau 1 & 2 en API 653 en hebben kennis van alle verdere relevante industriestandaarden zoals API 650 en EN 14015.

Wij bieden u betrouwbare, onafhankelijke beoordelingen, tests en verificaties om de veiligheid van uw opslagtanks te waarborgen en u hierbij te helpen om:

Wij bieden u een uitgebreid dienstenaanbod voor zowel ondergrondse opslagtanks (UST) als bovengrondse opslagtanks (AST). Onze opslag inspectie-, audit- en kalibratie diensten omvatten:

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze inspectie-, audit- en kalibratie diensten de veiligheid en integriteit van uw opslagtanks kunnen waarborgen.