nlen

Vendor/third party Inspectie & Expediting

Leveranciersbewaking zijn inspectieactiviteiten die worden uitgevoerd bij de fabrikant. Eindgebruikers of aannemers, met name nieuwbouw van industriële apparatuur, kunnen technische garantie van een tweede partij vereisen om te verzekeren dat het onderdeel en/of machine die ze kopen aan bepaalde wettelijke vereisten, voorschriften, specificaties en/of normen voldoet. Maar niet alleen de kwaliteit, ook de fabricageplanning moet nauwlettend in de gaten worden gehouden. Op deze manier kan vertraging bij de opstart van procesinstallaties worden voorkomen. Een correct uitgevoerde expediting traject kan oponthoud voorkomen en dus veel geld besparen.

Belangrijkste voordelen:

De belangrijkste inspectie gebieden zijn:

Onze inspecteurs voeren tweede en derde partij inspecties (3.2 certificering) uit. Belangrijk is om uiteindelijk te komen tot een efficiënt, veilig, optimaal functionerend productieproces. We passen een strikt proces toe van kwalificatie, selectie en monitoring van kandidaten om er zeker van te zijn dat alleen de meest bekwame en ervaren inspecteur die geschikt is voor het werk wordt geselecteerd.

Rapporten worden uitgegeven in overeenstemming met de vereisten van de klant na de implementatie van enkele of alle van de volgende fasen:

Als extra waarde beschikken onze specialisten over de nodige expertise en vaardigheden om:

Ons wereldwijd netwerk van deskundige inspecteurs werken allemaal volgens een gecertificeerd systeem om voortdurend een hoog niveau van leveranciers inspectiediensten te bieden aan nationale en internationale klanten.